NK Dinamo Badljevina

4. MŽNL

SLAVONAC (NK) – HAJDUK PAKRAC 2:3

Proteklog vikenda Hajduk je dobio bitku za drugo mjesto na tablici, na gostovanju u Novoj Kapeli pobijedili su 2:3 drugoplasiranog Slavonca te su ponovno prvi pratioci lideru lige Vinogorcu. Trener Dubravko Ljevaković pronašao je dobitnu formulu iako je utakmicu propustio najbolji igrač lige Filip Matijašević, a zasjao je Matija Benković koji je do 19. minute dva puta matirao domaćeg vratara. Sjajno poluvrijeme Hajduka zaključio je Sven Andričić postigavši pogodak za, kasnije se ispostavilo nedostižnih 0:3. U nastavku je Slavonac smanjio prednost Zelenih u 50. minuti na 1:3 te u sudačkoj nadoknadi na 2:3. Vodeći Vinogorac bježi Hajduku 6 bodova, a do kraja prvenstva je preostalo odigrati četiri kola. Za vikend će Hajduk ugostiti devetoplasirani Zadrugar.

2. ŽNL

BSK BIŠKUPCI – CROATIA DONJA OBRIJEŽ 2:3

Croatia Donja Obrijež uspješno je položila gostovanje u Biškupcima te iskoristila kiks lidera Graničara, kao drugoplasirana ekipa lige Obrijež trenutno zaostaje samo 3 boda za prvoplasiranom ekipom iz Bučja. U pobjedi 2:3 za Obriježane su pogotke postigli Matteo Špelić te dvostruki strijelac Ivan Lenće. Iduće kolo imat će priliku dostići Graničara u direktnom dvoboju na domaćem terenu.

DINAMO BADLJEVINA – SLAVONIJA PREKOPAKRA 7:3

Lokalni derbi pripao je Badljevčanima koji su u pravoj golijadi slavili 7:3. Kako i sam rezultat sugerira, igralo se otvorenog garda bez previše fokusiranosti na obranu vlastite mreže, idealan scenarij za publiku, a apsolutni junak utakmice bio je Ivica Šugić koji je postigao 4 pogotka. Za Badljevinu su se u strijelce upisali još Leonardo Mlinarić, Matija Zdešić i Toni Jukić, dok su za Prekopakrane mrežu pogađali Domagoj Ajman, Josip Galko i Darijo Kotorac. Petoplasirani Dinamo će iduće kolo na gostovanje u Staru Lipu, dok će osmoplasirana Slavonija put Golobrdaca.

Foto: NK Dinamo Badljevina