plan sportskog centra naslovna

Krajem travnja u gradskoj vijećnici kurije Janković održana je javna rasprava o prijedlogu Urbanističkog plana uređenja građevinskog područja - zone športsko-rekreacijske namjene „Pakrac“.

DSC09878 Medium

Nakon što je izrađivač Prijedloga Plana PLANOPOLIS d.o.o. iz Rijeke dostavio nacrte, javnoj raspravi prisustvovali su Sanja Turk iz Planopolisa d.o.o. koja je održala prezentaciju, Boris Kostanarević iz HEP ODS-a d.o.o. DP ELEKTRA KRIŽ, Dino Briški, viši stručni suradnik za graditeljstvo u pakračkoj gradskoj upravi, Marija Čar, voditeljica Odsjeka za graditeljstvo te Marijan Malogorski, pročelnik Upravnog odjela za graditeljstvo i komunalne djelatnosti. Na samu prezentaciju Prijedloga Plana nitko nije imao primjedbi, a javna rasprava i javni uvid istog započeli su 15. travnja i trajat će do 15. svibnja te se može obaviti u prostorijama nositelja izrade Jedinstvenog upravnog odjela, Odsjeka za graditeljstvo i komunalne djelatnosti Grada Pakraca, u Pakracu, Trg bana Josipa Jelačića 18, svakim radnim danom od 8 do 15 sati, napominju iz Grada Pakraca.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broju telefona: 034/313191 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

DSC09877 Medium