mnt 2024 najava naslovna

27. Tradicionalni ljetni malonogometni turnir te glavni ljetni sportski događaj ove godine bit će održan od 17. do 29. lipnja na srednjoškolskom igralištu u Pakracu, poznatijem kao „Rupa“, a organizator je kao i unazad nekoliko godina Sportska zajednica Grada Pakraca pod pokroviteljstvom Grada Pakraca.

Za razliku od prijašnjih turnira, ove godine će kao dio redovnog programa biti organizirane nogometne utakmice omladine Pakraca, Lipika i okolice, a turnir će započinjati u večernjim satima između 18.30 ili 19 sati, saznajemo od Jasmina Ramića, tajnika Sportske zajednice.

plakat mnt 2024

Prijave su u tijeku, kotizacija iznosi 150 eura, a najuspješnija ekipa osvojit će 2000, drugoplasirana 800, dok će pobjednik malog finala utržiti 400 eura. Svoju ekipu možete prijaviti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na broj 095 396 0614.

Prošlogodišnje izdanje turnira osvojila je Autoškola Klindić iz Siska, a nagrada za najboljeg igrača turnira pripala je Filipu Matijaševiću.