mazoretkinje pozega naslovna

Proteklog vikenda Pakračke mažoretkinje i Twirling klub Lipik-Pakrac su pod vodstvom trenerica Nikoline Gunjević i Jelene Pečanić ostvarili izvrstan uspjeh na Mažoret i Twirling kupu Požega 2024. U konkurenciji timova iz 10 gradova kontinentalne Hrvatske, naše mažoretkinje i twirlingašice osvojile su 8 zlatnih, 5 srebrnih i 2 brončane medalje, od čega je 6 medalja iz mažoret plesa, a 9 iz twirling disciplina.

„Uspješne izvedbe na ovom natjecanju rezultat su uistinu napornog rada i
neizmjerne posvećenosti, svaka medalja odraz je velikog truda i ljubavi naše djece prema mažoret plesu i twirlingu. Ovo natjecanje bilo je posebno velik izazov jer smo za pripremu 16 koreografija imali samo mjesec i pol dana s obzirom da smo nedavno bili na državnom prvenstvu u Krapini i ranije smo se pripremali upravo za državno prvenstvo. Jelena i ja smo jako ponosne na sve naše djevojčice i djevojke i njihove izvedbe na ovom Kupu. Mi kao trenerice vidimo veliki napredak kod te djece iz dana u dan i to je ono što nas veseli i motivira za dalje, jer onda znamo da radimo dobar posao“, rekla je Nikolina.

KUP POŽEGA 2024 2

Iz kluba poručuju kako će sugrađani 29. lipnja imati priliku družiti se s našim mažoretkinjama na gradskoj šetnici gdje će u sklopu Sajma i Pakračkog Ljeta imati svoju radionicu za djecu, ali i predstaviti neke od svojih koreografija.

Nakon toga slijedi pauza od treninga i natjecanja te zasluženi odmor do rujna, ali ne za sve. Za trenerice i neke djevojčice iz tima prvi dio ljeta proteći će u radnom raspoloženju.

„Slijede nam pripreme za Europski Twirling Kup u Poreču koji će biti održan od 9. do 14. srpnja, gdje će naše dvije članice ponosno predstavljati Hrvatsku kroz tri koreografije. To je prvo međunarodno natjecanje naših twirlingaša gdje ćemo se susresti s konkurencijom iz dvadesetak europskih zemalja i najboljim twirlingašima Europe. Jako smo ponosni što su naše cure svojim predanim radom i trudom ostvarile plasman na jedno takvo prvenstvo“, dodaje Jelena.

Svi zainteresirani mogu se pridružiti ovom uspješnom i veselom timu u rujnu kada će biti
upisi za sezonu 2024/2025. “Pozivamo sve djevojke i djevojčice koje žele postati dio naše mažoret priče da nam se pridruže. Čeka vas puno rada, truda ali i zabave, prijateljstva i, naravno, uspjeha. Sve informacije o upisima i daljnjem radu naših mažoretkinja pratite na društvenim mrežama, a obratiti im se možete i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..”, poručuju trenerice.

KUP POŽEGA 2024 3 1

Foto: Mažoretkinje Grada Pakraca