mnt finale naslovna

Caffe Bar Jet-Set/Cvjećarnica Helena pobjednik je 27. Tradicionalnog ljetnog malonogometnog turnira u Pakracu, a u finalu su na igralištu Srednje škole Pakrac 29. lipnja savladali ekipu Stragatransa 2:1. U utakmici za treće mjesto kutinska Oda je dominantno pobijedila Lipički Compas 5:0.

Gastronomsku ponudu osigurao je Caffe bar Jet-set, a ove godine posjećeni turnir su začinile mlade nogometne kategorije Hajduka, Lipika i Novske, isto kao i veterani Hajduka i Lipika. Bilo je tu i nagradnih igara kroz natjecanja u nogometnim vještinama za sve dobne skupine, a publiku su također zabavile i pakračke mažoretkinje, dok je cjelokupni program zatvoren koncertom grupe Gretta.

publika teren

U devetodnevnom nadmetanju najboljim igračem turnira proglašen je Ante Pavličević iz pobjedničke ekipe, najviše pogodaka postigao je hrvatski malonogometni reprezentativac, Stragatransov Tihomir Novak, dok je Luka Filipan (Oda) ponio titulu najboljeg golmana turnira.

FINALE

POLUFINALE

CETVRTFINALE

Tradicionalni malonogometni turnir bio je u okviru „Pakračkog ljeta“ te ga i ove godine organizirala Sportska zajednica Grada Pakraca pod pokroviteljstvom Grada Pakraca.