županija Dan državnosti 2024

Do završetka natjecanja u Gradskoj kuglačkoj ligi Pakrac ostalo je odigrati još samo šest zaostalih mečeva koji su na rasporedu danas i sutra. Sigurno je da će pobjednik biti jedna od ekipa Pakraca. Trenutno obje imaju po 18 bodova, ali Pakrac 1 ima do kraja natjecanja odigrati utakmicu više, a s obzirom da su u posljednjim mečevima značajno podigli formu, zaostale dvije utakmice protiv, u ovom natjecanju solidnog Lipika 1975, im ne bi trebao biti problem.

Dobru formu potvrdili su u posljednjem kolu kada su protiv donedavno vodećeg Slavonskog banovca sva četiri igrača postigli vrlo dobre rezultate: Juranović 610, De Zan 571, Špelić 552 i Štor 544. Za treće mjesto natječu se Sloga i Lipik pri čemu Sloga ima dva boda više, ali Lipik zaostalu utakmicu više, a drugi dio tablice, u kojem se neočekivano uz rekreativce našao i  Papuk, predvodi u prvom dijelu lige vrlo dobar Sl. Banovac.

U pojedinačnoj konkurenciji prije odigravanja posljednjih zaostalih utakmica i dalje uvjerljivo vodi Zvonko Gnezda s vrlo dobrim prosjekom od 582 čunja iz 12 bacanja, ispred klupskog kolege Antonia Juranovića s prosjekom od 571 čunjem, dok se za treće mjesto bore D. Štor s prosjekom od  549 čunjeva  i Vjeko Anušić s drvom manje.

županija Dan državnosti 2024