Sutra je Sveti Mihovil kojeg hrvatska policija slavi kao svog zaštitnika te je 29. rujna proglašen kao Dan policije. Gradonačelnica Anamarija Blažević u povodu toga svim policijskim službenicima uputila je čestitku „uz želju da nastave uspješno čuvati red i mir u našem gradu i domovini“.

U policijskoj upravi Požeško-slavonskoj središnje obilježavanja održano jučer u Požegi kada su na spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu 123. brigade položeni vijenci i zapaljene svijeće u znak sjećanja na sve poginule pripadnike MUP-a. Vijenci su položeni i kod zgrade policije na spomen obilježju poginulim pripadnicima specijalne policije "Trenk" nakon čega je policijski kapelan Željko Volarić u crkvi svetog Lovre u Požegi služio svetu misu za poginule pripadnike MUP-a.

Povodom Dana policije načelnik PU požeško-slavonske Željka Grgić za profesionalno, odgovorno i stručno postupanje u izvršenju zadaća iz djelokruga Ministarstva unutarnjih poslova  RH pohvalio je 16 djelatnika među kojima i pakračke policajce Božidara Šoštarića i Dalibora Plavčeka.