U sklopu projekta "Revitalizacija Društvenog centra Pakrac" koji provodi NK Hajduk u srijedu 26. kolovoza s početkom u 17 sati u vijećnici kurije Janković bit će održana radionica posvećena volontiranju. Teme koje će biti obrađene su: osnovni pojmovi u volontiranju, pravna pozadina volontiranja, komunikacija u volonterskom timu te motivacija volontera. Edukativna radionica će omogućiti zainteresiranim da nauče više o volonterima, volontiranju te o tome kako uspostaviti ili poboljšati program volontiranja u svojoj organizaciji. Predviđeno trajanje edukacije je četiri sata. Edukaciju će provoditi Centar Krugovi sa svojim stručnim timom.

Mole se svi zainteresirani da zbog ograničenog broja mjesta svoj dolazak potvrdite na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Projekt „Revitalizacija Društvenog centra Pakrac“ je izradila Lokalna razvojna agencija Poduzetnički centar Pakrac. Prijavitelj je Nogometni klub Hajduk, a partneri su Grad Pakrac i Udruga Mali most. Kandidiran je na natječaj „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“ iz operativnog programa „Učinkovitost ljudskih potencijala“ koji provodi Ured za udruge Vlade RH, a iz Europskog socijalnog fonda odobreno je za njegovo provođenje nepovratnih 1,378 milijuna kuna.