Na gradskoj tržnici u tijeku je bojanje pročelja. Od početka listopada sami ga obavljaju dva zaposlenika LRA Poduzetnički centar Pakrac i to u vrijeme kada nisu zauzeti svojim uobičajenim poslom kao voditelj tržnice, odnosno domar u PCP pa će ono potrajati narednih nekoliko mjeseci. Na taj način troškovi prvog bojanja nakon 17 godina od otvaranja će se svesti samo na materijal koji će koštati oko 40.000 kuna, pojašnjava direktor Vladimir Gazić.

Ovo je nastavak ulaganja u održavanje ovog objekta kojeg u ozbiljnijim troškovima nije bilo od 2003. godine kada je završena njegova izgradnja. Proljetos je saniran krov iznad uredskog dijela tržnice za što je potrošeno 28.000 kuna. Po završetku bojanja pročelja, bit će postavljen svjetleći natpis i informativni pano vrijednosti oko 12.000 kuna.

Ljetos je kupljeno i 10 novih drvenih štandova vrijednih 22.000 kuna koji su predviđeni za subotnji tržni dan i promociju lokalnih OPG-ova čime ukupna ovogodišnja ulaganja u objekt tržnice iznose 102.000 kuna koje je uložila LRA PCP, njen upravitelj.

Podsjećamo da je PCP nedavno pozvao nositelje OPG-a, prvenstveno s lokalnog područja koji proizvode i prerađuju domaće proizvode i žele se promovirati, da se obrate putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili na broj telefona 098/9803-880 kako bi se organizirala subota kao drugi tržni dan, pri čemu bi štandovi bili besplatni.