Sv. josip radovi

Uslijed radova na aglomeraciji za veći dio idućeg tjedna izvođač Gorenjska gradbena družba najavljuju otežano odvijanje prometa u istočnom dijelu grada. Tako najavljuju za ponedjeljak i utorak 22. i 23. veljače na križanju ulica Tomislavove i Strossmayerove (kod kapele sv. Josipa) da će se promet odvijati izmjenično jednom trakom uz semaforsku ili ručnu regulaciju, kao i u dijelu ulica Ivana Gundulića, Sv. Roka i 105. brigade. Cijelog idućeg tjedna, od 22. do 27. veljače istim načinom bit će reguliran promet u ulicama Ljudevita Gaja, Psunjskoj i Vinka Rehaka kao i Kneza Branimira.

 Ljudevita Gaja

Radovi se nastavljaju i na području Lipika pa će i dalje mjestimično uz spomenutu regulaciju se promet odvijati na najfrekventnijoj prometnici D 38 od Filipovca prema Dobrovcu.
GGD je najavio da će u naredna dva tjedna radi prespajana na novi vodovodni sustav u tom dijelu Lipika dolaziti do povremenih nestašica u opskrbi vodom .
U suštini ovo nisu neke posebno nove informacije o stanju u prometu i opskrbi vodom u vrijeme izvođenja radova u odnosu na protekle mjesece. Novo je jedino što je izvođač radova putem lokalnih medija počeo unaprijed obavještavati građane o mogućim zastojima i teškoćama u ova dva segmenta svakodnevice.