Sv. josip radovi

Zbog radova na aglomeraciji, ali i modernizaciji vodovodnog sustava na jugu Pakraca, početkom idućeg tjedna Vode Lipik i Gorenjska gradbena družba Kranj najavljuju prekide u sustavu vodoopskrbe u više gradskih naselja.

Tako sutra i prekosutra 1. i 2. ožujka zbog radova na izradi zasunskih okana višestambenih zgrada, u Ulici Andrije Hebranga će doći do kraćih prekida u isporuci pitke vode u vremenu od 8 do 16 sati.

Također, sutra će se izvoditi radovi na izradi obilaznog voda u Ulici Vinka Rehaka, od kućnog broja 2 do 10 pa će do prekida u isporuci pitke vode doći u vremenu od 8 do 15 sati.

U srijedu 3. ožujka GGD će izvoditi radove na izradi obilaznog voda u Ulici Krndija, od kućnog broja 1 do 46 pa će doći do prekida u isporuci pitke vode u vremenu od 8 do 15 sati.

Iz GGD za idući tjedan najavljuju djelomično ili potpuno zatvaranje za automobilski promet pojedinih prometnica. Već od sutra pa do subote 6. ožujka izvodit će radove na Trgu 76. bataljuna i u Ulici braće Radića, radi čega će promet biti preusmjeren na ulice Obala Petra Krešimira, Vatroslava Lisinskog, Kralja Tomislava, Ljudevita Gaja i Strossmayerove. Tijekom cijelog tog tjedna izvođač na aglomeraciji i dalje najavljuje zatvaranje jedne prometne trake uz semaforsko ili ručno reguliranje prometa na od ranije prisutnim radilištima u ulicama: Kneza Branimira, Vinka Rehaka, Ivan Gundulića, Svetog Roka, Psunjske, 105. brigade, A Cesarca i u Lipiku na Trgu kralja Tomislava.