Radovi Trg Pakrački

Zbog radova na aglomeraciji početkom ovog tjedna Vode Lipik i izvođač Gorenjska gradbena družba Kranj najavljuju prekide u sustavu vodoopskrbe u dva gradska naselja, ali i nadalje prisutne teškoće na pakračkim i lipičkim prometnicama.

Sutra (utorak) radi dezinfekcije cjevovoda na Trgu bana Josipa Jelačića do prekida isporuke vode između 8 i 17 sati će dolaziti osim na tom trgu i u ulicama Kneza Branimira i Stanka Grabrića.

Dan poslije će GGD izvoditi radove na vodovodnom sustavu u Ulici Krndija pa će doći od 8 do 15 sati do prekida isporuke vode i u ulicama Aleja Kestenova, Frankopanskoj, Nikole Tesle, Kralja Zvonimira, Zoni male privrede i Pilanskom putu.

Radi nastavka radova na više gradskih radilišta iz GGD za ovaj tjedan najavljuju djelomično ili potpuno zatvaranje za automobilski promet pojedinih prometnica. Najzahtjevniji će biti radovi u Ulici braće Radića gdje će od srijede do subote u potpunosti biti zatvoren automobilski promet, a obilazan pravac je ulicama Strossmayerovom, Ljudevita Gaja, Tomislavovom, Šenoinom (Lisinskog) i Obalom Petra Krešimira.

Na snazi već od jutros pa cijeli ovaj tjedan ostaje privremena semaforska ili ručna regulacija prometa uz zatvaranje jedne trake na Trgu 76. bataljuna i ulicama: Kneza Branimira, Vinka Rehaka, Jana Žiške, Ivan Gundulića, Svetog Roka, Psunjske, 105. brigade, Augusta Cesarca i u Lipiku na Trgu kralja Tomislava i Ulici Matije Gupca.