mini multipak

U gradskoj vijećnici kurije Janković slušaonicom za školarce započeo je Multipak program kojeg organizira zajedničkim snagama Robertoshop, Muzej Grada Pakraca i Gradska knjižnica Pakrac. Takozvanim Mini Multipakom, namjera je mlađoj generaciji približiti različite kulturne sadržaje te ih upoznati s vrhunskim zvukom i glazbom.

Tako smo danas zatekli tridesetak učenika Osnovne škole braće Radića Pakrac na slušaonici koju su im prezentirale Jelena Hihlik, ravnateljica muzeja, Monika Lucić Fider, ravnateljica knjižnice te Božidar Savi. Djeca su imala priliku poslušati različite stilove glazbe, upoznati se s povijesnim razdobljima glazbe i vrhunskim hi-fi uređajima. Uz dobru glazbu, ples, smijeh i igru, učili su o kvalitetnim sadržajima što je, kako su nam rekle ravnateljice, i želja da se djeci približi što je zapravo Multipak, što je to dobra glazba i kako se ona zapravo sluša. Slična slušaonica za osnovnoškolce bit će organizirana i sutra 24. svibnja s početkom u 10 sati u gradskoj vijećnici kurije Janković. 

U sklopu Multipaka, danas će u 20 sati biti održana premijera nagrađivanog dokumentarnog filma „Ljubav, smrt i njemačke marke“ u Gradskoj knjižnici Pakrac.

mini multipak ples

Izvor fotografije: službena Facebook stranica Multipaka 

mini multipak 2