policija auto

Jučer nešto prije 11 sati na cesti između Kipa i Doljana dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala 74-godišnja Pakračanka, dok su 80-godišnja vozačica i 75-godišnja suvozačica ozlijeđene i prevezene u Opću županijsku bolnicu Pakrac gdje im je pružena liječnička pomoć, navodi se u izvješću Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

80-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka kroz Kip i u nenaseljenom dijelu mjesta nije se kretala sredinom obilježene prometne trake te je vozilom prešla na suprotnu stranu gdje je zahvatila bankinu i sletjela s ceste. Prednji dio vozila udario je u betonski prilazni most, prešao preko njega, nakon čega se vozilo nastavilo nekontrolirano okretati na bok i rotirati dok se nije zaustavilo.

Sve tri žene su s područja Pakraca. Smrtno stradala 74-godišnja MM nije bila vezana sigurnosnim pojasom i nalazila se na stražnjem sjedalu u vozilu. Vozačica koja je skrivila ovu prometnu nesreću nije bila pod utjecajem alkohola, a u prometnoj nesreći je zadobila lakše tjelesne ozljede, dok je 75-godišnja putnica na prednjem sjedalu zadobila teške tjelesne ozljede, naznačeno je u policijskom izvješću.