priredba zbor

Učenici Osnovne škole braće Radića Pakrac izveli su sinoć u Hrvatskom domu „Dr. Franjo Tuđman“ božićnu predstavu u koreografiji svojih učiteljica i učitelja.

priredbaTena
priredbavoditeljice
priredbaSanja
priredbapublika
priredbapokloni
priredbaplesaice
priredbaKornelija
priredbadragua
priredbadjeca
priredbanaklon

Nastupe svojih prijatelja i prijateljica najavile su učenice kostimirane u anđele. „Dragi gosti, dobrodošli na božićnu predstavu naše škole. Današnju su predstavu za vas pripremili vrijedni učenici i kreativne učiteljice i učitelji naše škole. Za glazbenu pratnju i pripremu velikog školskog zbora pobrinuo se učitelj glazbene kulture Miroslav Badrov. Učenike maloga zbora uvježbala je njihova učiteljica, Kornelija Kobetić. Koreografiju plesnih skupina osmislile su učiteljice Gordana Hodak i Ivana Havlena. Glumci koji će uprizoriti priču Ivane Brlić Mažuranić Polje milosrđa članovi su dramskih skupina, a uvježbale su ih učiteljice Anita Domitrović, Ivana Turuk i Maja Farkaš. Svoj doprinos božićnoj predstavi dali su i mali volonteri sa svojom učiteljicom Marinom Stipić te učiteljica Nikolina Zanetti koja je uredila pozornicu.“

priredba bakaGG

„Dragi učenici, djelatnici, roditelji, dragi prijatelji naše škole, hvala vam što ste večeras s nama i što ste dio naše božićne priče. Želimo da svi doživimo istinski sretan Božić, a za to postoji samo jedan putokaz, naše srce. Što je otvorenije, iskrenije, milosrdnije, to je pouzdaniji putokaz. Ispunimo svoja srca milosrđem, ne izbjegavajmo ničiju nevolju, primimo neželjene, utješimo nemoćne, oprostimo krivima. Budimo nositelji dobra i tako snažno osjetimo kako je dobro imati milosrdno srce, kako je sjajno biti domaćin betlehemskom djetetu koje je snaga za sadašnjost i nada za budućnost. Svima želim sretan Božić i uspješnu novu godinu. Uživajte u našoj predstavi, a naše božićne poruke neka griju vaša srca i vaše domove“, poručila je okupljenima Sanja Delač, ravnateljica osnovne škole.

priredba dječica

U polusatnom programu izmjenjivali su se ples, pjesma i gluma, a kostimirani učenici pod budnim su okom svojih učitelja-mentora pokazali svu raskoš svog talenta i postigli upravo ono što su i namjeravali. Zagrijali su srca prisutnim roditeljima, rodbini i ostalima koji su ih došli popratiti te dočarali božićni ugođaj, poželjevši svima ono najvažnije, ljubav, radost, mir i nadu.

priredba nada