kino dvoriste

U sklopu Pakračkog ljeta, ove subote u dvorištu kurije Janković s početkom u 21 sat bit će održana prva od četiri večeri filmskih projekcija na otvorenom „Kino pod zvijezdama“, koje će se održavati svake subote do 13. srpnja. 

Ove subote bit će prikazan najčokoladniji film godine - "Wonka". Kad Willy Wonka, lik iz omiljenog romana Roalda Dahla "Charlie i tvornica čokolade", pun nade i razrogačenih očiju stigne u središte svijeta proizvodnje čokolade, kod sebe ima samo nekoliko novčića i šešir pun snova – jedan od njih je otvaranje vlastite tvornice čokolade, u rangu s najvećima na svijetu. Ali u velikom i nemilosrdnom gradu, Willyjev minimalni iznos novca brzo se potroši, što ga vodi do posla u obližnjoj praonici rublja. Iako se Willyjevi snovi čine pokolebani, njegove nade nisu... Ova priča govori o tome kako treba slijediti svoje snove i proživjeti ih uz veselje, pjesmu, i naravno – čokoladu.

"Romantična atmosfera, odličan film, zvjezdano nebo... Povedite ekipu, a ponesite si i dodatne dekice u slučaju hladnije večeri!", pozivaju iz Turističe zajednice Grada Pakraca.

plakat kino