Virtualni arhiv Pakračkog lista

Srpanj 2021

Dobrodošli na našu stranicu Arhiva članaka Pakračkog LISTA. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 67 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine, a razvrstani po kategorijama i autorima.
Vijesti
Dinko Kliček
1593

SKUPŠTINA ŠRD PAKRAC Korona godina u znaku sportskih uspjeha i redovnih aktivnosti

Osvajanje županijske ribolovne lige u seniorskoj i kadetskoj konkurenciji, sudjelovanje na raznim kup natjecanjima, organizacija društvenih natjecanja kao i održavanje više radnih akcija te poriblja pročitaj..

PROMO ČLANAK
Pakrački List
1354

[PROMO] PROJEKT „NISMO SAMI“: Studijsko putovanje na Jankovac

Projekt „Nismo sami“ kojeg zajednički provode Grad Pakrac i partneri Udruga slijepih Pakrac-Lipik, Hrvatski crveni križ, Centar za socijalnu skrb Pakrac te Opća županijska bolnica Pakrac i bolnica h pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1583

DANAS U PRODAJI: Novi broj Pakračkog lista

Na našim prodajnim mjestima u poslijepodnevnim satima u Pakracu i Lipiku moći ćete kupiti novi, 590. broj Pakračkog lista. U novom broju Lista možete pročitati: Puno različitog, ponešto isto Što n pročitaj..

Vijesti
Silvia Feltrin
2106

NOVO U PAKRACU Postavljena punionica za e-vozila

Završnim radovima horizontalne i vertikalne signalizacije, dovršeno je postavljanje punionice za električna vozila na parkiralištu između stare Gimnazije i Hotela Pakrac, koju je ovaj tjedan instali pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
2139

GRADSKI STADION: Počinje polaganje umjetne trave

Radnici i mehanizacija tvrtke Maxmar group iz Klinča sela pored Jastrebarskog će danas započeti s polaganjem umjetne trave na igralištu pokraj gradskog stadiona. U ponedjeljak su započeli s pripremo pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1455

CIJEPLJENJE: Sutra ponovo punkt u dvorani

Sutra (29. srpnja) od 9 do 13 sati u pakračkoj sportskoj dvorani ponovo će u organizaciji Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo županije i Doma zdravlja biti otvoren punkt za cijepljenje. Zainteresira pročitaj..

Sport
Dinko Kliček
1523

UOČI SEZONE 1. I 2. ŽNL: Dobrovčani doveli Knoka na klupu!

Dobrovac i Croatija iz Donje Obriježi vrijedno se pripremaju za sljedeću sezonu koja će biti jednako naporna kao i prošla jer će u 1. ŽNL u sezoni 2021./2022. opet igrati 14 klubova. Najavljeno je t pročitaj..

Vijesti
Dinko Kliček
2082

125 VOZAČA NA BICIKLIJADI Jedna od masovnijih biciklijada posljednjih godina

Unatoč sparnom nedjeljnom popodnevu, proteklog je vikenda jubilarna 20. pakračka biciklijada, jedna od redovitih priredbi Pakračkog ljeta, privukla čak 125 biciklista svih uzrasta. Osim domaćih bici pročitaj..

Sport
Darko Baronica
1207

PRIJELAZNI ROK KUGLAČA: Samo četiri igrača promijenila klub

Od prosinca, zbog epidemioloških mjera, kugle i čunjevi su mirovali pa nisu održavane niti prvenstvene utakmice. U tako mrtvoj atmosferi za naša četiri kluba je prošao i prijelazni rok za kuglače ko pročitaj..

Vijesti
Silvia Feltrin
1911

COOLTURNO LJETO Kulturna događanja ponovo oživjela šetnicu

„Coolturna subota“ naziv je drugog ovoljetnog događanja na novouređenoj pakračkoj šetnici u ulici Hrvatskih velikana koje je održano jučer u poslijepodnevnim satima, u organizaciji Gradske knjižnice pročitaj..

Vijesti
Silvia Feltrin
2436

SREDNJA ŠKOLA PAKRAC: Gimnazijalci upisali željene fakultete

Objavljene su konačne rang liste studijskih programa koje su na ljetnom roku upisali pakrački maturanti. Od deset učenika u gimnazijskom razredu, sedmero ih je s područja Pakraca, a osim jedne učeni pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
2284

RAČUNI ZA POTROŠEN PLIN: E.ON obračunava potrošnju i poravnanje tromjesečno

U više navrata javili su nam se čitatelji zbunjeni računima za travanj ili svibanj koje im je dostavila tvrtka E.ON Hrvatska koja od 1. travnja na području Pakraca i Lipika obavlja uslugu opskrbe pl pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1592

KORONAVIRUS: Novi porast oboljelih, sutra ponovo cijepljenje

Jučer je u pakračkoj sportskoj dvorani cijepljeno 99 osoba, od čega 61 prvi put. S tim brojem i u sedam ranijih srpanjskih punktova u ovom kraju (Lipik 1. i 16., Pakrac, 2., 8. 10. 15. i 17. ) ukupn pročitaj..

Vijesti
Silvia Feltrin
1323

PAKRAČKO LJETO OVOG VIKENDA Bogat kulturni program i biciklijada

Program Pakračkog ljeta u organizaciji Gradske knjižnice i Muzeja Grada nastavlja se ove subote od 16 sati na novoj gradskoj šetnici gdje je planiran niz edukativnih i zabavnih radionica na otvoreno pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1149

CIVILNA ZAŠTITA Prošlog vikenda zbog 'narančastog' u pripravnosti

Marijan Širac ostaje načelnik Stožera Civilne zaštite Grada Pakraca. U mandatu 2017-2021. tu dužnost je obavljao, kako je to predviđao zakon, po funkciji zamjenika gradonačelnice Pakraca. Kako je za pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1945

GRAĐEVINSKI RADOVI: Napokon asfalt u Bolničkoj ulici

Prijepodne su strojevi i radnici Poduzeća za ceste Bjelovar počeli s asfaltiranjem nosećeg sloja kolnika donjeg dijela Bolničke ulice i Prilaza na mali most. To bi trebalo značiti da će nakon skoro pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
2131

SKLONIŠTE ZA ŽIVOTINJE BUČJE: Najviše pasa i dalje udomljavaju Nijemci

Polovinom srpnja u Skloništu za životinje na Bučju, u vlasništvu Veterinarske stanice Pakrac, bilo je zbrinuto 34 pasa čije se fotografije kao i osnovni podaci o težini, starosti i dužini boravka u pročitaj..

Vijesti
Silvia Feltrin
1270

GRADSKA KNJIŽNICA PAKRAC Ljetni program i književne preporuke

Pakračka gradska knjižnica već uobičajeno tijekom srpnja i kolovoza radi po prilagođenom radnom vremenu, ponedjeljkom od 10 do 18 sati, a ostale radne dane od 7.30 do 15.30 sati. „Ljeto je oduvijek pročitaj..

Vijesti
Dinko Kliček
2139

IZLOŽBA KONJA U MIHALJEVCIMA Vilenjaku 1. mjesto s pastuhom Mangom

Nakon što je prošle godine odgođena zbog epidemioloških razloga, tradicionalna 13. Izložba konja “Zlatne grive Zlatne doline“ koju organizira Konjogojstvena udruga „Vallis Aurea“ iz Požege, održana pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1659

ULICA ALOJZIJE JANKOVIĆ: Zbog radova zatvorena za promet

Od jutros za sav automobilski promet zatvorena je Ulica Alojzije Janković koja vodi od Spara, brdom uz gradski stadion, prema Gavrinici, do Osječke ulice. Razlog je početak radova na njenoj moderniz pročitaj..

Vijesti
Silvia Feltrin
1118

NEZAPOSLENOST U LIPNJU: U Pakracu prepolovljena nezaposlenost u odnosu na lani

Iz evidencije pakračkog Zavoda za zapošljavanje 80 osoba je dobilo posao u lipnju od čega se 53 zaposlilo na području naše županije, a 27 u ostatku Hrvatske. Uz 40 novoprijavljenih i 8 brisanih iz e pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1673

KORONAVIRUS: Porast oboljelih, cijepljenje u četvrtak i subotu

Na posljednjem testiranju u našoj županiji od 16 obrađenih uzoraka, tri su bila pozitivna što je velika brojka s obzirom da je u prvih 17 dana srpnja od točno 1200 uzoraka bilo svega devet pozitivni pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
2328

POLICIJSKI IZVJEŠTAJ Pripit sletio u potok

Kako je vidljivo iz redovnog policijskog izvješća „u nedjelju, 18. srpnja 2021., oko 6.15 sati, na cesti između mjesta Brusnik i Kusonje, 19-godišnji vozač, koji je pod utjecajem alkohola u organizm pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
1444

BEZ VODE U ponedjeljak Branimirova, u utorak Bolnička

Zbog radova (izrada bypassa) u ponedjeljak 19. srpnja od 8 do 16 sata bez vode na javnom vodovodnom sustavu će biti stanovnici ulica Kneza Branimira i Nikole Oršanića. Iz istog razloga u utorak 20. pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
1170

Odgođena biciklijada

Zbog najave lošeg vremena, biciklijada, koja je u organizaciji Turističke zajednice Grada Pakraca trebala biti održana sutra, odgođena je za iduću nedjelju, obavijestila nas je Gabriela Sabo Se pročitaj..

Kultura
Silvia Feltrin
1812

PROMOCIJA ROMANA "SVJEDOK" DANIJELA ŠPELIĆA Pakrac kao vječna inspiracija

Tri mjeseca nakon izlaska iz tiska, roman „Svjedok“ autora Danijela Špelića, svoju pakračku promociju, koju su u sklopu programa Pakračkog ljeta organizirali gradska knjižnica i muzej, imao je sinoć pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1552

CIJEPLJENJE: Jučer i danas cijepljene 332 osobe, sutra nastavak

Mobilni timovi Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Doma zdravlja jučer u Pakracu su cijepili 128 osoba, a danas u Lipiku 204. Od toga u Pakracu je cijepljeno 40 osoba prvom dozom, a u Lipiku  pročitaj..

PROMO ČLANAK
Pakrački List
1539

[PROMO] VIDEO TISKOVNE KONFERENCIJE NA TEMU AGLOMERACIJE: Na polovini ugovorenog roka odrađena polovina radova

  Trinaest mjeseci nakon početka konkretnih građevinskih radova na pakračkim i lipičkim ulicama na projektu aglomeracije (1. lipnja lani) projekt je na otprilike 57 posto potrošnje ugovorenog vr pročitaj..

Vijesti
Silvia Feltrin
1556

UPISI U SREDNJU ŠKOLU Za jesen ostalo osam slobodnih mjesta

Na ljetnom upisnom roku, koji je završen 14. srpnja, pravo upisa u Srednju školu Pakrac steklo je 99 učenika, koji će u potpunosti popuniti 40 mjesta za medicinsku sestru/tehničara opće njege i 20 m pročitaj..

PROMO ČLANAK
Pakrački List
1257

[PROMO] PROJEKT „ZAJEDNO U DRUGU MLADOST“ Likovne radionice za umirovljenike i njihove unuke

U sklopu provedbe projekta „Zajedno u drugu mladost“ od idućeg tjedna u prostoru Matice umirovljenika Pakrac – Lipik počinju likovne radionice za bake i djedove te njihovu unučad. Prva radionica bit pročitaj..

Rezultati 1 - 30 od 67