Virtualni arhiv Pakračkog lista

Studeni 2016

Dobrodošli na našu stranicu Arhiva članaka Pakračkog LISTA. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 85 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine, a razvrstani po kategorijama i autorima.
Vijesti
Pakrački List
692

NOVI REŽIM ODVOŽNJE OTPADA: Za razdvajanje manja cijena

U „Komunalcu“ do siječnja pripremaju novi režim prikupljanja i naplate kućnog otpada. U pripremama dio toga je i sadašnja distribucija takozvanih smeđih kanti za otpad. Oko 4500 domaćinstava koja su u... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
750

"HODOČAŠĆE U DOŠAŠĆE": I ove godine glazbeno-duhovni susret mladih

Festival duhovne glazbe "Hodočašće u došašće" koji se održava 19. godinu za redom, bit će upriličen 3. prosinca u pakračkoj župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije. Kako nam je rekla Ana Relota,... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
804

UKLANJANJE KUĆE "GRGURIĆ": Odlazi najpoznatija pakračka ruševina

Kuća „Grgurić“, Pakračanima zasigurno najpoznatija pakračka ruševina, danas napokon odlazi u povijest. Inženjerija Hrvatske vojske danas je započela s uklanjanjem jezivih ostataka ove ruševine u centr... pročitaj..

Kultura
Pakrački List
975

REZULTATI ISTRAŽIVANJA STAROG GRADA: Pronađeni očuvani ostaci srednjovjekovne pakračke utvrde

Georadarska istraživanja starog grada Pakraca koja su obavljena krajem rujna pokazala su brojne linije i područja pravilnih tlocrtnih oblika koji ukazuju na ostatke srednjovjekovne arhitekture i sloje... pročitaj..

Udruge
Pakrački List
693

SKUPŠTINA UDRUGE POLICIJE BRANITELJA: "Naš cilj je promovirati pravu ulogu branitelja"

„Osim što redovito obilježavamo važne datume vezane za Domovinski rat, važne ne samo za ovu udrugu nego i za cijelu lokalnu zajednicu, prvenstveno želimo promovirati pravu ulogu branitelja. Posebno sm... pročitaj..

Sport
Pakrački List
715

'PETICA' U PAKRACU Stariji Hajdukovci odlični, mlađi podbacili

U Pakracu je ovog vikenda startao poznati malonogometni turnir „Petica“ za uzraste do 12 odnosno do 14 godina. Subota je bila rezervirana za starije dječake (U14) iz Velikih Zdenaca, Daruvara i Pakrac... pročitaj..

Sport
Pakrački List
729

Pobjeda za kraj: Hajduk uvjerljivo pobijedio Slogu

  Hajduk je u 15. kolu MŽNL Slavonije i Baranje u Pakracu uvjerljivo s 4:1 pobijedio Slogu iz Nove Gradiške, a pogotke su postigli Krenek, Prohaska, Jirasek i Zanetti. Ovim se pobjedom Hajdukov b pročitaj..

Sport
Pakrački List
723

SKUPŠTINA SK "KUNA": Omasovili medalje, natjecatelje i titule

U ovoj godini članovi Streličarskog kluba „Kuna“ Pakrac u svim starosnim kategorijama i disciplinama u kojima treniraju na 25 natjecanja su osvojili ukupno 65 zlatnih, 23 srebrne i 18 brončanih medalj... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
659

TZ PAKRAC POZIVA: Ukrasite izloge povodom blagdana i osvojite nagrade!

Turistička zajednica Grada Pakraca poziva sve korisnike poslovnih prostora na području Grada Pakraca da urede svoje izloge ili poslovne prostore u duhu božićnih blagdana i sudjeluju u natjecanju za na... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
709

U Pakracu starta "Petica" za U12 i U14

Nadolazećeg vikenda 26. i 27. studenog u Pakracu se igra Petica - tradicionalni malonogometni turnir mlađih kategorija u organizaciji Bjelovarskog NS. U pakračkoj sportskoj dvorani u subotu u 9 sati t... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
741

PROGRAM BOŽIĆNIH DOGAĐANJA: Advent u Pakracu

Božićni koncerti, pričaonice, dječje prigodne priredbe, izložba božićnih ukrasa, uz neizostavni Božićni sajam, dio je ovogodišnjeg programa manifestacije "Advent u Pakracu" koji će trajati od 1. do 31... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
709

"JANA" ISPUNILA ŽELJU Vrhunski fotograf Hoyka posjetio Saru

  Pakračku je osnovnu školu jučer posjetio Damir Hoyka, možda najbolji, a svakako jedan od najpopularnijih fotografa u Hrvatskoj. Hoykin razlog posjeta Pakracu je trinaestogodišnja Sara Marin, uč pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
695

GRADSKI NOGOMETNI STADION: Zasađen drvored smreka

Naš sugrađanin Dalibor Horvat je zasadio uz gradski stadion drvored srebrnih i običnih smreka. Trideset sadnica smreka, starih pet godina i visine oko metra, posadio je ispod padine uz istočnu ogradu ... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
695

FORUM ŽENA SDP-A: Priopćenje povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama

Objavljujemo priopćenje Foruma žena SDP-a Požeško-slavonske županije povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama: Dva puta godišnje kada se obilježavaju nacionalni i međunarodni dan borb... pročitaj..

Sport
Pakrački List
736

PRVENSTVO ŽUPANIJE U KUGLANJU: De Zan, Štor i Luksetić idu dalje

Robert De Zan, Davor Štor i Tomislav Luksetić su se s jučer završenog pojedinačnog prvenstva županije u kuglanju plasirali na regionalno. U konkurenciji 12 kuglača s Požeštine i 8 pakračkih i lipičkih... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
671

BIVŠA ZGRADA KONSTRUKTORA: Vode Lipik ušle u posjed

Tvrtka Vode Lipik ušle su u posjed bivše upravne zgrade i gospodarskog dvorišta u Aleji kestena koju su kreditom PBZ-a za 1.650.000 kuna prošlog mjeseca otkupili od PAK Konstruktora. Ukupna veličina p... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
679

Red glazbe, minut edukacije, kolač i čaj

  Uobičajeni četvrtak na pakračkoj gradskoj tržnici dodatno su upotpunili učenici četvrtog razreda medicinskog usmjerenja Srednje škole Pakrac uz profesoricu Biljanu Brnčić, koji su edukativnim i pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
684

Reagiranje Zorana Josipovića na intervju u Pakračkom listu

U cijelosti objavljujemo reagiranje Zorana Josipovića na intervju objavljenom u Pakračkom listu 18. studenog: Reagiranje na članke u Pakračkom listu br. 523 od 18.studenoga 2016. godine U Pakračkom li... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
688

GLAVNI PAKRAČKI TRG: Pripremni radovi za izgradnju spomenika hrvatskim braniteljima

Postavljanjem mreže oko parcele na kojoj će biti izgrađen spomenik hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, ujedno  i fontane, počeli su radovi na sanaciji i modernizaciji glavnog pakračkog trga ko... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
774

Reagiranje ratnog zapovjedništva u miru 76. samostalnog bataljuna Pakrac na intervju u Pakračkom listu

U cijelosti objavljujemo reagiranje ratnog zapovjedništva u miru 76. samostalnog bataljuna Pakrac na intervju u  Pakračkom listu br. 523: U navedenom broju Pakračkog lista na stranici br.3 u tekstu po... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
682

Reagiranje Miroslava Ivančića na intervju u Pakračkom listu objavljenom 18. studenog

U cijelosti prenosimo reagiranje Miroslava Ivančića na intervju objavljenom u Pakračkom listu 18. studenog: Poštovani, U vašem Listu od 18.11.2016. godine, objavljen je intervju na strani 8. 9. i 18. ... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
702

Reagiranje Miroslava Vaceka na intervju objavljenog u Pakračkom listu 18. studenog

Prenosimo reagiranje Miroslava Vaceka u cijelosti na intervju objavljenog u Pakračkom listu:   Reagiranje na navode u tekstovima objavljenih u Pakračkom listu br.523 od 18.studenog 2016. godine  Pošto... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
764

ŽELJKO ŠPELIĆ: Samo ne želim da nam se ponovo dogodi rat

Željko Špelić je umirovljeni časnik Hrvatske vojske, predsjednik Udruge časnički zbor Pakrac-Lipik. U vrijeme rata je bio jedan od čelnih ljudi 76. pakračkog bataljuna, angažiran u obrani Hrvatske od ... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
661

ZA NADOLAZEĆE BLAGDANE: Počelo božićno uređenje grada

Već tradicionalno, djelatnici Vlastitog komunalnog pogona Grada Pakraca danas su počeli postavljati božićne jaslice pred pakračkom župnom crkvom u sklopu priprema izgleda grada za nadolazeće blagdane.... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
657

NEZAPOSLENOST U LISTOPADU: Više novoprijavljenih, a manje zaposlenih nego lani

Povratak  sezonaca u evidenciju nezaposlenih razlog je povećanog broja nezaposlenih osoba na kraju listopada na pakračkom Zavodu za zapošljavanje. U odnosu na kraj rujna broj nezaposlenih je porastao ... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
857

LOCAL STORY Krešimir Mađaroši: Život uz vrijednog metalnog prijatelja

  Kad ga sretnete u gradu, normalan mladić, ništa drugačiji od ostalih. Zašto bi uostalom i bio? Kad popričate s njim, uljudan i fin, opširan i precizan u presjeku neobičnog iskustva koje mu je ž pročitaj..

Sport
Pakrački List
745

2. HRL: LiPa izgubila od Požege

Rukometaši LiPe poraženi su u 7. kolu 2. HRL istok u Pakracu od Požege 31:34. Iskusnija ekipa Požege bolje je otvorila utakmicu i do odmora se odvaja na tri pogotka razlike. U nastavku utakmicu do izr... pročitaj..

Sport
Pakrački List
735

Juniori Hajduka osvojili naslov jesenskog prvaka

  Juniori NK Hajduka su jesenski prvaci Bjelovarsko-bilogorske županije - skupina jug. U posljednjem kolu u derbiju lige na svom terenu su pobijedili momčad Ribara iz Končanice s 3:2. Dva zgoditk pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
661

Besplatna kontrola vozila u stanici za tehnički pregled!

Ministarstvo unutarnjih poslova, Hrvatski autoklub, Centar za vozila Hrvatske i stanice za redovni tehnički pregled vozila, pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa, po... pročitaj..

Sport
Pakrački List
776

KUGLANJE - SVE TRI LIGE: Pobijedio samo KK Pakrac

Vrlo dobru utakmicu odigrali su igrači KK Pakraca u sklopu 10. kola natjecanja u 1.B HKL pobijedivši KK Željezničar iz Osijeka s uvjerljivih 7:1. Pri tom su srušili 3350 čunjeva ili u prosjeku čak 558... pročitaj..

Rezultati 1 - 30 od 85