Virtualni arhiv Pakračkog lista

Lipanj 2021

Dobrodošli na našu stranicu Arhiva članaka Pakračkog LISTA. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 93 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine, a razvrstani po kategorijama i autorima.
Vijesti
Dinko Kliček
3550

U POL BIJELA DANA: Pronašla pa vratila torbicu s 1000 eura!

Krajem svibnja smo pisali o nesebičnom činu poštenja naše sugrađanke Dragice Ljevaković koja je umirovljenici Ljubici Brkašić vratila izgubljeni novčanik s dokumentima i novcem. Da poštenje nije mje pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
1316

AGLOMERACIJA: Sutra bez vode u Bolničkoj ulici

Zbog izvođenja građevinskih radova na pakračkoj aglomeraciji izvođač  GGD Kranj najavljuje za sutra 1. srpnja od  7 do 11 sati zatvaranje vodovoda u Bolničkoj ulici. Iz istih razloga danas pročitaj..

PROMO ČLANAK
Pakrački List
2011

[PROMO] "ŽENA ISPRED VREMENA": Želja svih nastavak projekta

Nakon godine dana rada približio se kraj radnog odnosa za zaposlenice u projektu „Žena ispred vremena“ (kodni broj: UP.02.1.1.13.0118) čiji je nositelj  Grad Pakrac, a partneri HCK Gradsko druš pročitaj..

Sport
Pakrački List
1380

MOTOCROSS: MK PAKRAC-LIPIK Zapaženi nastupi naših vozača

U proteklih nekoliko dana, nakon supercross utrke u Malinu, naši vozači odvezli su tri utrke u samo tjedan dana, uslijed velikih vrućina po vrlo nepovoljnim vremenskim uvjetima, izvještava nas Marko pročitaj..

Vijesti
Silvia Feltrin
2117

"BABY BOOM" U PAKRACU: Od jeseni u vrtiću tri nove odgojne skupine

U pakračkom Dječjem vrtiću Maslačak od iduće pedagoške godine bit će ukupno 261 dijete u 15 odgojnih skupina, od kojih je pet jasličkih i deset vrtićkih skupina uključujući i onu po vjerskom program pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
1237

[PROMO] "ZAJEDNO U DRUGU MLADOST" Predavanje na temu ugovora o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju 

Sve češće svjedočimo zlouporabama ugovora o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju. Osobe starije životne dobi često zbog nemogućnosti zadovoljenja osnovnih životnih potreba, lošeg zdravstvenog stanja i pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1940

GRADSKA POMOĆ MLADIM OBITELJIMA Novih 10 korisnika dobilo 132.000 kuna

Ugovori o dodjeli financijske pomoći mladim obiteljima radi rješavanja vlastitog stambenog pitanja u ukupnoj  vrijednosti od oko 132.000 kuna s 10 obitelji potpisani su danas na prigodnoj sveča pročitaj..

Vijesti
Dinko Kliček
1714

"AMBASADORI DOBROČINSTVA" Mobilnim timovima novo električno vozilo 

Zdravstvena skrb je glomazan sustav koji nije u mogućnosti uvijek odmah i pravodobno intervenirati i to često stvara određene probleme oboljelima i njihovim obiteljima. Upravo taj problem rješavamo pročitaj..

Sport
Dinko Kliček
2292

ZAVRŠEN PAKRAČKI TURNIR Domoradu naslov i 16 tisuća kuna!

Pobjedom od 3:0 nad Pilanom Šokčić iz Novske bjelovarski Domorad osigurao je naslov pobjednika 24. malonogometnog turnira u Pakracu, koji se od 16. do 26. lipnja igrao na Partizanu. U utakmici za 3. pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1992

PAKRAČKO LJETO "Subotnja špica" jučer oživjela šetnicu

Sudeći po jučerašnjoj posjećenosti Pakračani će voljeti svoju šetnicu i ulična događanja na njoj. Oni su u velikom broju sinoć boravili na trgu i Ulici hrvatskih velikana. Prijepodnevni program koj pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1678

ULTRAMARATON VUKOVAR – SUNJA: Duško Štrbac na čelu trkača kroz Pakrac

Sudionici „4. memorijalnog ultramaratona od velikog do malog Vukovara“ (Slunj) su sinoć oko 21 sat protrčali kroz Pakrac, zaustavivši se nakratko pred spomenikom hrvatskim braniteljima na pakračkom pročitaj..

Udruge
Darko Baronica
1049

SKUPŠTINA UHBOL PTSP PAKRAC-LIPIK Planirane aktivnosti odrađene

Udruge hrvatskih branitelja oboljelih i liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja Pakrac – Lipik unatoč ograničenjima nametnutim epidemiološkim mjerama odradila je većinu aktivnosti planirani pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
2858

"PAKRAČKO LJETO" Danas subotnja špica na šetnici

 „Subotnja špica“ je naziv novog sadržaja u programu Pakračkog ljeta koji će se odvijati na novoj gradskoj šetnici tijekom cijele ove subote, što je ujedno i prvi organizirani događaj na ovom n pročitaj..

Sport
Dinko Kliček
2222

POLUFINALNA VEČER: Pilana Šokčić i Domorad nakon penala do finala

Domorad i Pilana Šokčić igrat će večeras finale pakračkog malonogometnog turnira. U sjajnoj atmosferi pred više od tristo gledatelja oni su završnu utakmicu za nagradu od 16 tisuća kuna izborili bol pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1427

UPISI U SREDNJU ŠKOLU Danas počeli teći rokovi, maturanti dobili svjedodžbe

Danas počinje rok za  početak postupka prijava i upisa učenika osmih razreda  u srednje škole koji će trajati do 14. srpnja. U Srednju školu Pakrac osmaši se mogu upisati u školovanje u s pročitaj..

Sport
Darko Baronica
1595

MALONOGOMETNI TURNIR Večeras se igraju polufinalne utakmice

Po prikazanom nogometu, ali i odazivu publike sinoć je bila najbolja večer ovogodišnjeg pakračkog malonogometnog turnira koji se igra od 15. lipnja na igralištu kraj bivše  zgrade gimnazije.&nb pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1274

DANAS U PRODAJI: Novi broj Pakračkog lista

Na našim prodajnim mjestima u poslijepodnevnim satima u Pakracu i Lipiku moći ćete kupiti novi, 589. broj Pakračkog lista. U novom broju Lista možete pročitati: Lokalno otišlo u povijest Što se do pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
2081

NOVINA U SKLOPU "PAKRAČKOG LJETA" Subotnja špica na šetnici

Ž„Subotnja špica“ je naziv novog sadržaja u programu Pakračkog ljeta. Kako nam je objasnila Gabrijela Sabo Seleši, tajnica organizatora Turističke zajednice Grada Pakraca, njen nastanak je potaknut pročitaj..

Sport
Darko Baronica
1556

MALONOGOMETNI TURNIR Večeras se igra četvrtzavršnica

Sinoć je završen kvalifikacijski dio 24. pakračkog malonogometnog turnira koji se igra od 15. lipnja na igralištu kraj bivše  zgrade gimnazije. Nakon pet natjecateljskih večeri  i 22 odigr pročitaj..

Kultura
Silvia Feltrin
1085

VEČERAS U HRVATSKOM DOMU Predstava za djecu i jazz koncert

Za početak ljetnih praznika, večeras u Hrvatskom domu dr. Franjo Tuđman u 19 sati, bit će izvedena predstava za djecu i mlade „Laav story – Basnoslovna“ u režiji Marija Kovača, koju izvodi Teatar Ba pročitaj..

Kultura
Silvia Feltrin
1219

COOLTURNO LJETO Raznovrstan program za djecu i mlade

Gradska knjižnica Pakrac i Muzej Grada Pakraca i ove su godine kroz program Coolturno ljeto pripremili niz aktivnosti za djecu, kako bi im upotpunili vrijeme na ljetnim praznicima. Program je nastao pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1798

KORONAVIRUS: Sutra u dvorani cijepljenje za sve zainteresirane

U pakračkoj sportskoj dvorani mobilni timovi Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Doma zdravlja sutra nastavljaju s cijepljenjem. Od 9 do 12 sati cjepivima Pfizer i Moderna moći će se cijepiti sve pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1951

REORGANIZACIJA GRADSKE UPRAVE: Imenovana četiri v.d. pročelnika

Vijećnici su na prijedlog gradonačelnice na 1. sjednici u ovom mandatu odlučili reorganizirati gradsku upravu. Umjesto jedinstvenog upravnog odjela na čelu s pročelnikom (Tomislav Petrač), gradski s pročitaj..

Udruge
Darko Baronica
1163

SKUPŠTINA UDRUGE CISDR-E ŽUPANIJE: Najviše pažnje „Logoru Bučje“

Članovi Udruge civilnih invalida i stradalnika Domovinskog rata Požeško-slavonske županije u prošloj godini, kao i svih godina od osnutka 1995., su sudjelovali na brojim obilježavanjima i drugim akt pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1952

DAN ANTIFAŠIZMA Odana počast žrtvama iz NOB-a

Došli smo se ovdje nakloniti i odati dužnu počast onima koji su prije 80 godina odlučno rekli ne fašizmu, rekla je jutros Mirjana Bilopavlović, predsjednica Udruge antifašističkih boraca i antifašis pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
1194

PROJEKT „ZAJEDNO U DRUGU MLADOST“ Živa glazba i besplatno piće umirovljenicima

U dvorištu caffe bara Maniva, sutra, 23. lipnja s početkom u 19h održati će se druga u nizu ljetnih živih svirki koje će se odvijati u sklopu provedbe projekta „Zajedno u drugu mladost“. Gradsko dru pročitaj..

Sport
Darko Baronica
1388

MALONOGOMETNI TURNIR: Još danas i u srijedu kvalifikacijski dio

Pakrački malonogometni turnir u subotu nije igran kako je bilo planirano i najavljeno. U rasporedu toga dana, ekipa Pilana Šokčić iz Novske je trebala igrati dvije utakmice. No radi smrtnog slučaja pročitaj..

Vijesti
Silvia Feltrin
1619

GRAD PAKRAC: OPG-ovima 209.000 kuna potpora

„Ove godine uveli smo novi program kako bi pomogli OPG-ovima koji se bave poljoprivredom i koji trebaju malo financijske potpore. Iako ovo nisu veliki iznosi, moram reći da sam jako zadovoljna odazi pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
2029

NOVA ŠETNICA: Uz prugu do hotela

Obrt Autoprijevoznik Vlado Amić započeo je s radovima na modernizaciji pješačkog nogostupa/šetnice koja započinje kod pružnog prijelaza u Ulici Augusta Cesarca, ide uz prugu i na istu ulicu izlazi k pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1375

DRŽAVNI ZAVOD ZA STATISTIKU: Traže popisivače i kontrolore

Državni zavod za statistiku (DZS) na službenoj stranici je objavio javni poziv kojim traže zainteresirane za posao na popisu stanovništva koji će na terenu provoditi popisivači i kontrolori od pročitaj..

Rezultati 1 - 30 od 93